Revelion 2014 – 2015
Date: 31/12/2014 - 01/01/2015
Ora: 20:00 - 10:00
Petrecere Revelion 2015
Ciocnește un pahar de șampanie în cinstea Noului An la Restaurant Gerard Evens
Meniu:
PLATOU RECE:
– Frigărui cu roșie cherry și brânză
– Nufăr de castravete
– Salată de boeuf
– Șirag de măsline
– Tartină cu icre
– Piftie de curcan
– Vinete in coșuleț de roșie
– Rulouri bacon cu salată de ciuperci
O cupă de ȘAMPANIE la trecerea dintre ani
SOMON cu lămâie și buchetieră de legume (brocoli, conopidă, morcov)
SARMALUTE în foi de viță stropite cu iaurt
CURCAN cu varză calită și cârnați de casă
Tort și înghețată
Fructe
Alune
CANDYBAR
Surprize – Plăcinte de casă
BAUTURI
– Whisky, cremă de whisky, Campari, Gin tonic, Vodca
– Vin alb și roșu
– Sucuri acidulate și neacidulate
– Apă minerală, apă plată
– Cafea
Program artistic LIVE – muzică, dans, surprize
DJ profesionist și formație instrumentală
Preț: 250 lei/persoană
Pentru detalii și rezervări ne puteți contacta la numerele:
0768.248.163 / 0762.205.003 / 0762.205.000